Vælg den rette solcreme – dit ultimative skønhedsprodukt

By:

Skal du til stranden her til sommer, og ser du frem til at tilbringe lange, lune dage i solen? Så bør du investere i en god solcreme.

Hvorfor skal jeg bruge solcreme?

Du skal bruge solcreme fordi det er meget vigtigt at beskytte huden imod solens stråler. Selv om sol lys har rigtig mange positive effekter, for eksempel i forbindelse med dannelse af D vitamin i huden og kroppens produktion af serotonin, er der også mange negative konsekvenser ved langvarig udsættelse for de skarpe UV stråler.

Opholder du dig for længe i solen uden at give huden en pause vil dennes collagen struktur nemlig blive nedbrudt. Det betyder at huen bliver slap, tør og rynket før tid. Samtidig kan der opstå solskader i form af pigment pletter, som også bidrager til hudens tidlige ældning.

Du kommer, med andre ord, hurtigt til at se ældre ud end du er hvis du udsætter huden for skarp sol i alt for lang tid ad gangen. Og så øger du samtidig din risiko for at udvikle dødelig hudkræft.

Hvilken type solcreme skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige former for solcreme på markedet. Nogle solcremer er utroligt fede, og andre skal sprayes på. Det er for så vidt lige meget hvilken type du vælger.

Det, der betyder noget, er at du vælger en solcreme med en så høj UV beskyttelses faktor som overhovedet muligt, og at du sørger for at påføre solcreme hyppigt. Solcremen kan nemlig opløses når du sveder – og så ryger beskyttelsen. Derfor skal du påføre solcreme med jævne mellemrum når du opholder dig i solen. Og så er det selvfølgelig vigtigt at du påfører din solcreme jævnt over hele kroppen og i videst muligt omfang undgår ”helligdage”.

Du kan finde et stort udvalg af solcreme fra Australian Gold hos Smør Dig Ind – se det på smoerdigind.dk.