Tag på Sql server kursus

By:

Godt på både det faglige og personlige plan

Som i så mange andre situationer, har man på sit arbejde nogengange brug for at udvikle sig selv. Det kan være forskelligt, hvordan du gør det, og på hvilke områder, du har brug for at ændre dig. Heldigvis har de fleste arbejdspladser en måde at motivere sine medarbejdere på, hvad enten om det er på et personligt eller fagligt plan. 

Det personlige plan bliver oftest stimuleret qua en fredags bar eller noget a la lignende. Altså en form for noget socialt, som ikke omfatter arbejde. Det kan også være at du i din afdeling, tager ud og spiser noget god mad, bowler eller noget helt tredje. 

På det faglige plan kan man dog også komme sine kollegaer nærmere. Dog fagligt på visse områder, men hvad frokost pauserne ikke giver; du skulle bare vide. Oftest er det der, kemien og netværk opstår, og man bør derfor ikke undervurdere det faglige aspekt i det. Det personlige kan være ligeså givende i en faglig kontekst. 

Hav argumenterne i orden

Der er altså tonsvis af gode grunde til at tage på kursus, og det handler derfor bare om at få overtalt dit arbejde til at få det fikset. Få dine medarbejdere med ombord på ideen og prøv at se, om det ikke kan lade sig gøre og ikke mindst finanseret af dit firma. 

Hvis du skal overtale din arbejdsplads om at tage på kursus, kan det være en god idé at du har dine argumenter i orden – det er trods alt en hel arbejdsdag, de skal betale for dig. Et godt argument kan for eksempel være den investering det er for dem, at du og dine kolleager tager på kursus. 

Du kan læse meget mere om forskellige typer kurser lige her: https://www.4d.dk/kurser/backoffice/sql-server Tro mig – der er rigtig mange at vælge imellem, så det kan være, du lige skal løbe dem igennem, inden du bestemmer dig.