Find ro og forståelse på et kristent værested

By:

Hverdagen i et sekulariseret samfund kan godt virke hård og ubarmhjertig. Fokus er i høj grad på materielle værdier – og religiøs spiritualitet har trange kår.

Måske har du som troende kristen oplevet mobning, spot og latterliggørelse på grund af din tro, og går derfor og putter lidt med den. Det kan oven i købet være at du ikke ønsker at indrømme at du er troende over for selv dine nærmeste venner eller din familie. Og måske har du svært ved at finde tid og ro til at praktisere din tro i form af religiøse ritualer, bibel studier eller meditation.

Få de rette rammer til religiøs praksis på et kristent refugium

Kan du nikke genkendende til den oven for beskrevne situation er der hjælp at få på et kristent refugium. Et kristent refugium er et værested for dig som ønsker at dyrke din tro uden fordømmelse eller hån fra omgivelserne.

På et kristent refugium kan du opholde dig i selskab med ligesindede, og alt efter ønske og behov tage del i daglige gøremål og aktiviteter i fællesskab med andre troende. Typisk vil du på et kristent refugium kunne trække dig tilbage efter behov og selv hengive dig til læsning af biblen eller meditation og refleksion, lige som du vil kunne deltage i samtaler og bøn samt fælles liturgi eller morgensang og aftensang.

Hos et kristent refugium som for eksempel Mikkelsbakke Refugium er der plads til alle kristne uanset trosfællesskab. Mikkelsbakke Refugium er nemlig et såkaldt økumenisk refugium hvilket betyder at du kan møde troende kristne fra alle retninger. Du kan således blive klogere på hvorledes episkopale, baptister, adventister eller presbyterianere praktiserer deres tro, lige som du kan være så heldig at støde ind i medlemmer af den katolske eller ortodokse kirke.

Du kan læse mere om Mikkelsbakke Refugium på hjemmesiden mikkelsbakke.dk