Få hjælp til din tandlægeskræk hos din faste tandlæge

By:

Tandlægeskræk er den populære betegnelse for den angstlidelse, som gør det vanskeligt for visse patienter at besøge tandlægen. Den faglige term er odontofobi, og lidelsen omfatter angst for alle de aktiviteter som indeholdes i et tandlægebesøg. Dette inkluderer de kolde og hårde instrumenter, den ubehagelige tandlæge stol, og følelsen af at ligger hjælpeløs tilbagelænet mens fremmede mennesker roder én i munden. Og så er der selvfølgelig angsten for at undersøgelsen eller behandlingen skal gøre ondt eller på andre måder være ubehageligt.

Tandlægeskræk afholder mange mennesker, unge såvel som voksne og gamle, fra at passe deres tandlægebesøg. Dette er rigtig ærgerligt idet et tandlægebesøg hvert hele eller halve år er en vigtig forudsætning for at kunne bevare det blivende tandsæt sundt, smukt og funktionelt hele livet igennem.

Ved regelmæssig tandrensning kan diverse lidelser så som paradentose og karies nemlig forebygges, lige som tandlægen gennem tand eftersyn en til to gange om året får mulighed for at opdage eventuelle tilløb til dårligdomme som er skjult for det blotte øje.

Hvordan kommer jeg over min tandlægeskræk?

Hvis du ikke ønsker at lade din tandlægeskræk forhindre dig i at have sunde og stærke tænder bør du opsøge en tandlæge som tager tandlægeskræk alvorligt, og som kan hjælpe dig med at overkomme den. Her kan du med fordel kontakte Tandlæge Martin Åside hvis du er bosiddende i Ringsted eller nærmeste omegn.

De dygtige klinik assistenter, tandlæger og tandplejere hos Tandlæge Martin Åside har mange års erfaring med at hjælpe patienter som lider af tandlægeskræk. Du skal blot oplyse at du døjer med angst for tandlæge besøg når du booker din behandling. Så vil personalet være opmærksom herpå, og der vil blive sat ekstra tid af til din behandling. På den måde kan du selv styre slagets gang og få de pauser du har brug for.

Book tid i dag på martinaaside.dk