Få dit liv tilbage med effektiv alkoholbehandling

By:

Er dit alkohol forbrug kommet ud af kontrol, eller har du i løbet af de seneste år tillagt dig direkte usunde drikke vaner? Så er det en god idé at kontakte et misbrugscenter. Det kan godt være at du måske synes det er overkill, og er fast overbevist om at du kan holde op med at drikke hvert øjeblik det skal være. Men du ved faktisk godt inderst inde at det ikke er sandt.

Det vil være så godt som umuligt for dig at trappe ned på det forbrug som din krop kræver for at kunne fungere i det daglige. Og selv om du så skulle beslutte dig for at lægge flasken på hylden fra den ene dag til den anden vil det ikke være en tilrådelig måde at gribe misbruget an på.

Det kan nemlig være direkte farligt at forsøge sig med at kvitte flasken cold turkey. De tømmermænd du måske har stiftet bekendtskab med før i tiden er for intet at regne mod de abstinenser du vil opleve hvis du dropper alkoholen efter at have ligget i sprit gennem måske flere år.

Du vil med nærmest usvigelig sikkerhed falde tilbage i vanen efter et døgn med feberrystelser, smerter i kroppen, opkastninger, delirium og depression. Og derfor er det utroligt vigtigt at afrusning, afgiftning og afvænning foregår i trygge rammer og under professionel supervision.

Hvordan kommer jeg tilbage til et liv uden alkohol?

Det kan virke som om det er helt ørkesløst at skulle droppe flasken. Men der er håb endnu, også selv om du efterhånden er oppe på et ganske anseligt antal genstande bare for at holde modet oppe til hverdag. Hvert år bliver mange alkoholikere med hjælp fra professionelle misbrugscentre tørlagte på permanent basis, og får faktisk deres liv tilbage.

Du kan læse mere om effektiv alkoholbehandling på behandlingscenter-stien.dk